• Üdvözöljük!

    Szeretettel köszöntjük a Magyarország manilai nagykövetségének honlapján. Örömmel tájékoztatjuk, hogy nagykövetségünk – több mint huszonegy éves szünet után – 2016. Június 2-án újra megkezdte működését a Fülöp-szigetek fővárosában. Új nagykövetségi hivatalunkban teljes körű szolgáltatással állunk a hozzánk forduló magyar honfitársaink és a hazánk iránt érdeklődők rendelkezésére.

  •  

     

     

     

     

     

     

    Tovább
  •  

     

     

     

     

     

     

     

    Tovább

Üdvözlöm Önöket Magyarország Manilai Nagykövetségének honlapján!

Magyarország manilai nagykövetsége a Fülöp-szigetekkel és további akkreditált országainkkal – Palau, Marshall-szigetek és a Mikronéziai Szövetségi Államok– egyre erősödő kapcsolataink fejlesztésének középpontjában áll.

Nagykövetségünk honlapja révén is bízunk benne, hogy minden információt megkapnak az érdeklődők a nagykövetség és Magyarország tevékenységéről a Fülöp-szigeteken és az akkreditált országokban, legyen szó kulturális, konzuli, üzleti, oktatási, vagy egyéb lehetőségekről.

A nagykövetség konzuli hivatala nyitva áll minden állampolgárunk és ügyfeleink előtt.

Hazánk és a Fülöp-szigetek 1973-ban vették fel a diplomáciai kapcsolatokat, kétoldalú együttműködésünk jelentősen fejlődött az elmúlt öt évben. Ez nagyban köszönhető az üzleti, oktatási, tudományos és művészeti élet szereplőinek, akik mind kiváló együttműködési lehetőségeket találtak országaink között. Magyarország manilai nagykövetségének küldetése, hogy támogassa ezeket a kezdeményezéseket.

Kérjük, hogy forduljanak hozzánk bizalommal, számíthatnak támogatásunkra a magyar-filippin kapcsolatok fejlesztése érdekében végzett tevékenységük során!

 

Dr. Tóth Titanilla

     nagykövet