Hírek

ONLINE CAREER NETWORKING EVENT

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt.
Tovább

DIPLOMATAKÉPZŐ PROGRAM 2024

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

A tartózkodási engedély (hosszú távú vízum) kérelmek benyújtásának újraindítása

Magyarországon új Bevándorlási törvény és annak végrehajtásáról szóló kormányrendelet lépett hatályba. Ennek megfelelően újraindult a tartózkodási engedély (hosszú távú vízum) kérelmek benyújtása  a VFS Makatiban és Cebuban levő vízumközpontjaiban. Időpontfoglalásra itt van lehetőség: https://visa.vfsglobal.com/phl/en/hun/

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kérelmeket új típusú nyomtatványokon kell benyújtani, amelyek az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság honlapján (http://oif.gov.hu/index.php?lang=hu) az oldal bal felső sarkában található „Tartós tartózkodás” menüpontra kattintva. A régi űrlapokon benyújtott jelentkezéseket nem fogadjuk el!

 

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság honlapján megtalálható az egyes tartózkodási célok rövid leírása, a benyújtandó dokumentumok listája, valamint a letölthető nyomtatványok. A Főigazgatóság folyamatosan tölti fel az új információkat, ezért kérjük, rendszeresen ellenőrizzék a fent említett honlapot.

Tovább

Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programja

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább